Thylejrens Homepage

Der er nu lavet lidt om her, men vi opfordrer stadig til en sober tone i jeres indlæg. Mvh Webmonstrene! ;-)

Skrevet af erik flip nielsen, d. 24-04-2014

hej deroppe i thy, ka i hjælpe mig med at komme i kontakt til maja, det er flip der henvender sig, min email er rumalf@jubii.dk vi er gamle flammer fra chris,tiden, huh lang tid siden, nå takker på for-ånd,

E-mail:

rumalf

@jubii.dk

Skrevet af Jesper og Pernille, d. 24-04-2014

Hejsa i thy lejren

vi er et ungt par på henholdvis 30 og 35 år der begge er trætte af samfundets regelrettede levevis og hverdagens stress og jag.
Vi elsker begge naturen, friheden og det primitive, så vi bruger alt vores ferie og fritid rundt i de danske skove og naturområder med vores hund, telt og udstyr.
Herhjemme på fyn har vi lige købt en kolonihave som vi sætter i stand. Vores plan er at flytte derned dyrke vores egne grønsager, frugter og andet :) men stadig rejse rundt med teltet og opleve landets smukke natur og forunderlige historie, hvilket fører os til jer.
Vi har lige holdt påskeferien i Hurup på smukke thy, og vi kunne da ikke køre til Thy uden at se Thy lejren. Det er jo præcis den alternative levevis vi higer så meget efter, lige det vi havde i tankerne da vi købte kolonihaven.
Vi faldt også straks for lejrens charme, dens helt fantastiske belliggenhed, det glade, afslappede liv blandt beboerne og den primitive levevis. Vi kom da også igen dagen efter :)
Men vores påskeferie var for kort så vi kunne godt tænke os at finde ud af om der evt. er mulighed for at vi vender tilbage til sommer med vores telt og bliver i lejren i 1 – 2 uger?
Der er jo stadig rigtig meget vi gerne vil se og opleve.
Under vores besøg i påsken blev vi henvist til den hvide plads men da vi kom derom var der ikke meget plads og ikke de store muligheder for bål og aftenhygge herom.
Er der mulighed for en teltplads ved et bålsted?
Må vi ha vores hund med? (Cato er en sort labrador dreng på 2 år, chippet og vaccineret).
Vi ved godt det er jeres hjem vi ”flytter ” ind på og det har vi dyb respekt for, men vi kunne godt tænke os at få et rigtigt indtryk af livet i thy lejren, så hvordan ville i ha det med at vi kom op i evt mødestedet om aftenen og drak en øl med jer?

Vi håber at høre fra jer

mvh Jesper og Pernille

E-mail:

@gmail.com

sweetieq28

Skrevet af Anders Ahm Jensen, d. 23-04-2014

Hej jeg hedder Anders, jeg har hørt rigtig meget godt om det nye land og kunne rigtig godt tænke mig at besøge jer her til sommer. Lidt om mig.. Jeg er 33 år gammel, uddannet arkitekt og mejerist og er lidt af en altmuligmand. Jeg streber efter at leve så selvforsynet som mulig, og har haft kolonihave og boet der i 3 år fast. Min moster siger jeg er lidt af en original og at Thylejren lige er et sted for mig. Jeg har læst at i ikke tage imod nye medlemmer, men derfor vil jeg stadig gerne besøge jeres dejlige sted.

Jeg er et ærligt menneske, jeg stjæler ikke og jeg bringer kun god karma.
jeg tager ingen hårde stoffer, men ryger pot og hash, og drikker lidt øl og vin en gang i mellem, men jeg syntes ikke om at være pisse fuld.

Jeg vil se frem til at høre fra jer

E-mail:

@hotmail.com

andersahmjensen

Skrevet af Danny, d. 21-04-2014


Har du lyst til at besøge Thylejren i flere dage, er der således tre regler, som du skal overholde .

De tre regler er:No Hard Drugs (det gælder muligvis også sprut og alkohol over 32 % ?!)
Ingen vold
Ingen tyveri eller hærværk.

Der betales 10 kr/dag, du er her, kan betales i Bixen, vores indkøbsbutik der har åben hver dag 10-13 og 16-18.
AdfærdsreglerOpfør dig venligt og imødekommende over for "din næste"!
Og husk: det er vores HJEM, du besøger!Venligst, ThylejrenVores adresse er Gl. Aalborgvej 16, 7741 Frøstrup


Medlemskab af "Det Ny Samfund" koster 100,- kr. pr år.

pause for nyindflytning og prøvetid

PS: Pas på med at smile (tilføjet af Danny)
PPS: Og JO vi ses - én gang, og KUN for at bevise jeg vinder det væddemål.

Skrevet af Danny, d. 20-04-2014

Men ok, det fede er - der er intet at snakke om. At det er en hashlejr er en skrøne. Bare træk commandoerne - oz de otte i de to biler, og min ven der lever i skoven. Vive La Legion. Jeg skal min egen vej. Har I mere?

Skrevet af Danny, d. 20-04-2014

Påskelørdag i Thylejren. Startede meget godt og hyggeligt ud blandt venner (som jeg jo ikke har så mange af, grundet min rejsen jorden rundt konstant). I Svampen gjorde Mikkel da også sit til at jeg kunne føle mig velkommen. Som aftenen skred frem ændrede stemningen sig. Jeg blev trukket til side af fyr jeg aldrig har set, og fik af vide at jeg stod og forsøgte at score kællingerne, og blev "hårdt" bedt om at gå min vej (kl 2 den nat). Grotesk at jeg står der og begræder Janni, og bliver bortvist på sådan et grundlag. JEG FØLTE MIG IKKE VELKOMMEN, OG I MÅ HAVE DET. Skulle jeg kigge forbi, bliver det kun vennerne. Det gang p i s har jeg da aldrig oplevet mage. Hvilket frirum. Tillykke rødder

E-mail:

@live.fr

monsieur_lucas

Skrevet af Danny, d. 18-04-2014

Og jeg holder mig væk af én grund - du nemlig for lækker... Og så har du oz dit at se til.

Knus fra
Danny

E-mail:

@live.fr

monsieur_lucas

Skrevet af Danny, d. 18-04-2014

Janni... Kommer til at savne vores gode tider. Men du er da tændt af. Går Allahs vej og vælger polygami (er jeg for personlig? - så står vi lige for den sukkerskål i hovedet og tre dage i sengen). Gå i fred. Salem Danny

E-mail:

@live.fr

monsieur_lucas

Skrevet af Nadia, d. 13-04-2014

Hej Thylejr!
Super dejlig hjemmeside!
Er det muligt at campere for sommeren i jeres fantastiske thylejr? Jeg vil meget gerne have min hest med, hvis det kan lade sig gøre (:
Mv Nadia

E-mail:

@gmail.com

nadia.schacht

Skrevet af Vibeke, d. 08-04-2014

Det varer længe, Alexander - desværre ...

E-mail:

@thylejren.com

vibeand

Skrevet af alexander, d. 08-04-2014

Min kæreste og jeg er meget interesserede i at vide hvornår pausen for nyindflytning ophører... :-)

E-mail:

@gmail.com

alexander.brooks.89

Skrevet af Rud Søgaard, d. 05-04-2014

Hej Thy lejr. Jeg besøgte >Thy lejren for ca. 35 år siden hvor jeg var en ung knægt på 19 år. Jeg arbejder nu på et forsorgshjem, hvor jeg har mange kolleger på ca. samme alder og lidt ældre. Vi har talt om, at det kunne være sjovt, hvis vi kunne arrangere en tur hvor vi skulle se nationalparken og thy-lejren. Vil derfor høre om det er muligt og om der evt. kan arrangeres en lille rundvisning. Vi vil nok være ca. 25 - 30 mennesker. Hilsen Rud

E-mail:

@gmail.com

rud2311

Skrevet af liselotte bulow, d. 30-03-2014

hej med Jer
Jeg får besøg fra udlandet i påsken og tænkte at smutte forbi Jer. Har i nogle musikarrangementer arrangeret som I kunne fortælle om allerede nu?

E-mail:

lottebulow

@live.dk

Skrevet af kultur aviser, d. 29-03-2014

Lucy er bare mega god.
Og fedt at vide der er tv og fladakærme i Thy Lejren.
Godt i lever i naturen
men også ser og producerer
X factor talenter..Jubi Lucy.

E-mail:

jogiliv

@gmail.com

Skrevet af Ole, d. 28-03-2014

Tillykke Thy I har Sq. XFactor -

Lucy Stort tillykke med sejren's anden plads - du var min favorit hele vejen igennem.